כל מה שנמצא בצ'אטים, מסודר לבחירה. לחיצה על כרטיס מסמנת אותו. בסוף לוחצים "העתק את הבחירות" ושולחים חזרה. הבחירות נשמרות גם אם סוגרים את הדף.